Olen seurannut viimme aikoina innolla, tosin vielä sivusilmällä tapahtumia BB-talossa, eritoten Teron ja Tuulin suhdetta. Loistavaa viihdettä, kuin ihmissuhde-testirotat häkissä! Muutenhan BB on tylsää, mutta Tuulin ja Teron askelmat kohti parisuhteen rauhallista poukamaa kiinnostavat. Tuuli koittaa hallita Teroa jo ensi metreiltä ja Tero etsii epätoivoisesti pakoreittiä. Tosin Tero ei halua oikeasti kokonaan pois koska kauniin naisen huomio korruptoi ja siihen kun lisätään seksi, niin siitä on vaikea haluta pois.

Itse olin samanlaisessa suhteessa joskus ja se kyllä ruokki itsetuntoa ja huumasi. Mutta loppujen lopuksi pelkkä pinta ei pitkälle riittänyt. Rakkaus ja ihmisen kunnioittaminen semmoisena kuin hän on, johtaa pidemmälle.

Mutta edes tämä mielenkiintoinen suhteen kehitys ei saa seuraamaan BB:tä, olen liian kokenut ja kypsä kuuntelemaan junioreiden löpinöitä. Mutta kaikkihan me joskus olemme nuoria, itselläni oli varmaan yhtä suppea kuva maailmasta ja elämästä ja yhtä tyhmät jutut :)

Täysin eri aiheesta laulaa http://www.smashingpumpkins.com/ biisissä rat in cage, mutta kannattaa kuunnella koska biisi on rautaa!